vianna's Terms

rhytidectomy

Beauty; Cosmetic surgery

Zakonisht quhet një fytyrë të hequr, kjo procedurë kirurgjike është bërë për të eliminuar sagging, venitje, dhe lëkurë të rrudhur në fytyrë dhe qafë.

eko-elegancë

Weddings; Coats & jackets

Dizajn mjedisin miqësor dhe etike që nuk sakrifikojë cilësinë ose style. Të dyja 'green ' dhe me stil. Një kombinim i trendiness dhe mjedisit.

heqë fytyrën

Beauty; Cosmetic surgery

Kirurgji plastike për të hequr rrudhur, sagging, venitje lëkurës dhe shenja të tjera të plakjes nga fytyrës dhe qafës. Kjo zakonisht përfshin një prerje në afërsi të vijës flokët ...

Viewers(11126) View all